Follow Us

Dr Csabai Grapefruite Csepp

A járvány ideje alatt életbevágóan fontossá vált a fertőtlenítés és egészségünk megőrzése. Mivel sok fertőtlenítőből hiány volt, így új megoldások után kellett néznünk, akár külső fertőtlenítésről vagy szervezetünkről van szó. A Dr Csabai Grapefruit csepp remek megoldást jelent immunrendszerünk támogatására és a felhasználásával készült termékek remek fertőtlenítőként használhatók.

Dr Csabai Zsolt még a nyolcvanas évek végén fejlesztette és szabadalmaztatta az első Grapefruit mag cseppet. Azóta számos hasonló termék megjelent a piacon, azonban ez az eredeti. Számtalan terméket fejlesztett ki, amely egytől egyig a Dr Csabai Grapefruit csepp tartalmának köszönhetően éri el hatását. A Dr Csabai Pharma webáruházban találhatunk a grapefruit cseppen kívül gyermekjáték fertőtlenítőt, fogászati fertőtlenítőt, sebkezelő és kézfertőtlenítő szert. De megoldást talál itt a problémájára, ha intim problémái vannak, vagy kisbabája szájpenészét szeretné kezelni.

Hogy miért olyan népszerű a Dr Csabai Grapefruit csepp?

A grapefruit mag kivonatának jótékony hatásait a nyolcvanas évek elején fedezték fel, ekkor derült ki, hogy erős antimikrobiális hatással rendelkezik. A gombák, vírusok és baktériumok jelentős részét elpusztítja és meggátolja szaporodásukat. Eltérő arányú vizes oldata képes kezelni a torokgyulladást, bőrfertőzéseket, de belsőlegesen is alkalmazhatjuk immunerősítő kapszula formájában.

A grapefruit csepp oldatát elsődlegesen immunerősítésre, illetve Candida gomba fertőzés kezelésére használták. Egy pohár vízbe 10-15 csepp grapefruit cseppet feloldunk és két hétig naponta kétszer fogyasztjuk. Amennyiben Candida okozta bélproblémákat kezelünk, javasolt a kúra alatt pro biotikumot fogyasztani, hogy erősítsük a természetes bélflórát.

A grapefruit mag cseppet fertőtlenítésre is használhatjuk. Amennyiben nem áll módunkban a Dr Csabai Pharma fertőtlenítő termékeit használni, a felmosó vízbe cseppentsünk a grapefruit kivonatból, ezzel fertőtleníthetjük az otthonunkat. Használhatjuk a mosdó fertőtlenítésére vagy akár a textíliák fertőtlenítő mosásához.

Keresse fel a Dr Csabai Pharma webáruházát és ismerje meg a grapefruit csepp tartalmú termékeit!