Follow Us

Miért jó a csomagtértálca az autó csomagtartójába?

Nehéz fenntartani a tisztaságot és a rendet az autó csomagtartójában csomagtértálca nélkül, főleg ha különféle áruk szállítására is használjuk.

Márpedig számítunk az autó csomagtartójára, hiszen azért van.

Előbb, vagy utóbb,de megértjük – általában saját kárunkon – annak fontosságát, hogy a csomagtartóba valami kell.

Az autógyártók a csomagtartót nemezszőnyegekkel borítják be. Természetesen a gyáricsomagtartó szőnyeg jól néz ki, és elemi zajvédőként is szolgál. Csakhogy, a nemezszőnyegek nem praktikusak, még porszívóval is meglehetősen nehéz tisztítani őket, és ha nedvesség kerül rájuk, ez teljesen tönkreteszi az eredeti burkolatot.

Miért fontos a csomagtértálca vásárlása?

Sokkal könnyebb megakadályozni a szennyeződések és a különböző kétes eredetű folyadékok bejutását a csomagtartóba,mint kezelni a következményeket

Csomagtértálca használata esetén nem kell aggódnunk a csomagtér kárpitjában keletkező károkért és a tisztaságáért.

A csomagtértálca tisztítása nem igényel speciális vegyszereskezelést, sima vízzel is tökéletesen tisztán tartható.  Mozgatása sem igényel semmilyen előkészítést, könnyen eltávolíthatóés visszahelyezhető az autó csomagtartójába, és maga a tisztítás sem igényel sok időt.

A csomagtértálcának csak egy feladat van, de az nagyon fontos funkció, meg kell védenie az autó csomagtartójának kárpitját a kiömlött szennyeződéstől és folyadéktól.

Biztos védelem a méretpontos csomagtértálca

A méretpontos csomagtértálca vásárlásával olyan terméket kapunk, amely autónk márkájának és modelljének összes paraméterével megegyezik. Pontosan beleillenek csomagtartóba ezért teljes védelmet nyújtanak aszennyeződések, a por, a folyadék szivárgása ellen, valamint nem engedik, hogy a szállított rakomány menet közben mozogjon a csomagtérben.

Érdemes jó minőségű csomagtértálcát vásárolnunk, amelyekellenállnak a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, nem változtatják meg szilárdsági jellemzőiket, tartósságuk miatt több éven át is jó hasznát vesszük.