Follow Us

Klíma árak

A klíma árak elég széles skálán mozognak. Ez annak köszönhető, hogy a modellek között eltéréseket találhatunk teljesítmény és funkciók területén egyaránt. Nagyban befolyásolja a klímakészülékek árát, hogy a berendezésünk energiatakarékos-e, illetve hogy milyen kiegészítőkkel rendelkezik az adott típus.

Fontos, hogy mielőtt klímavásárlás mellett döntünk, nézzünk utána, hogy a különböző berendezések milyen technológiával működnek, hiszen ez a későbbiekben meghatározó szereppel bírhat.

Ha Ön úgy érzi, hogy nem tudja pontosan, hogy milyen klímakészülékre van szüksége, forduljon munkatársainkhoz, akik az Ön segítségére lesznek.

A klíma árak függhetnek a légkondicionáló kivitelétől, illetve extráitól. Előfordulhat ugyanis, hogy egy akció keretén belül olyan hasznos tartozékok kapnak helyet a csomagban, mint például a szűrők, vagy esetleg a cég egy adott időszakon belül költségmentesen ajánlja fel a beszerelést.

Érdemes beszámolni arról is, hogy sokszor az olcsó klímák működtetése hosszú távon sokkal drágább lehet, mint egy középkategóriás, ám energiatakarékos berendezésé. Ez annak köszönhető, hogy az elmúlt években a gyártók olyan fejlesztéseket eszközöltek a klímakészülékeken, ami alapján létrejöhetett az inverteres technológia alapján működő klíma.

Az inverteres klímák már jóval többre képesek, mint régebbi versenytársaik, és a legnagyobb különbséget az energiatakarékosságon belül tapasztalhatjuk. A régebbi klímakészülékek hátránya, hogy azok a kompresszorok még nem tudták bekalibrálni, hogy mekkora fordulatszámra van szükség a megfelelő hőmérséklet eléréséhez.

A légkondicionálók árai közti különbséget legfőképpen ez határozza meg, mivel az újabb klímák optimalizálják a teljesítményt, majd utána már csak szinten tartó munkát végeznek. Az inverteres klímák így már jóval energiatakarékosabb berendezések, illetve kisebb zajszinttel is dolgozik.

A klíma árak természetesen függhetnek a gyártó márka hírnevétől is. A megbízható gyártók hosszabb garanciát vállalnak készülékeikre, így a megfelelő beüzemelés és rendszeres karbantartás mellett garantáltan nem lesz Önnek más dolga, mint kiélvezni a klímakészülékek minden előnyét!