A ‘Városom reformációja’ című országos és határon túli városkommunikációs pályázatunkra való jelentkezést meghosszabbítjuk szeptember 30-ig.

Egy flashmob a főtéren? Vagy rövid színházi előadás a templomkertben?

Itt az idő, hogy a városok megmutassák, milyen kreatív ötleteik vannak közösségeik megmozgatásához, hogy hírnevet szerezzenek maguknak és eljuttassák a reformáció üzenetét szerte az országban és határon túl is!

Egész szeptemberben lehet még jelentkezni kreatív koncepciókkal, melyeket a palyazat@reformacio2017.hu e-mail címre várjuk. 

A pályázatra benyújtott ötlet lehet bármilyen zenei előadás, koncert, színházi jelenet, tánc vagy játék, illetve flashmob, a lényeg, hogy kapcsolódjon a reformáció szellemiségéhez, üzenetéhez. Ha a városi közösségek minél több helybélit bevonnak a produkcióba, és minél inkább felhasználják a város tereit,  annál nagyobb esélyük lesz a főnyereményre, ami nem más, mint pénzbeli támogatás a koncepció megvalósításához és annak teljes körű dokumentációja.

A pályázatra a helyi önkormányzatokon kívül bármilyen művészeti együttes, protestáns gyülekezet, civil szervezet és oktatási intézmény nevezhet minimum öt, maximum húsz fős csoporttal.  

A nyeremények a következők: az első helyezett 150.000 Ft-ot, a második 100.000 Ft-ot és ajándékcsomagot, a harmadik helyezett pedig 50.000 Ft-ot és ajándékcsomagot nyer. A győztes közösség ünnepélyes díjátadó keretében veheti át nyereményét a városában.

A zsűriben olyan neves szakemberek foglalnak helyet, mint Igyártó Gabriella a Népművészeti Egyesületek Szövetségének Ügyvezető Igazgatója, Szemerey Samu, a Design Terminál szakmai tanácsadója és a Kortárs Építészeti Központ alapító tagja, Bényi Ildikó műsorvezető, a Reformáció 500 nagykövete, valamint Dr. Hafenscher Károly, a Reformáció Emlékbizottság miniszteri biztosa.

Kedves Városok! Ne habozzatok, küldjétek el koncepcióitokat nekünk a palyazat@reformacio2017.hu e-mail címre! 

X