Futó pályázatHírekKiemeltPályázat

„A láthatatlan ember”

By 2017, február 22 No Comments

A magyarországi protestáns középiskolák hagyományainak feltárásának céljával hirdetett pályázatot az Evangélikus Pedagógiai Intézet, amelynek a „A láthatatlan ember” címet adták. Jelen pályázattal a Református Tehetséggondozó Alapítvány által szervezett, tavalyi „Rejtőzködő kincseink” című verseny eszmeiségét kívánják tovább vinni.

„A Láthatatlan Ember” elnevezésű verseny célcsoportja a középiskolás, egyházi intézményekben tanuló korosztály, akik előtt – ha beneveznek – nem kisebb feladat tornyosul, mint az, hogy dolgozzák fel a protestáns iskolájukhoz/lakóhelyükhöz köthető pedagógusok, vagy egykori diákok életművét úgy, hogy eközben szem előtt tartják azok pedagógiai, társadalmi s tudományos értékteremtő munkáját.

A pályaműveket az Evangélikus Pedagógiai-szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézet címére, Sziráki György pedagógiai szakértőnek címezve kell megküldeni 2017. június 30-ig. A pályaművek közül 2017. augusztus 31-ig a zsűri kiválasztja azokat, amelyeknek szerzői a verseny országos fordulójába jutnak.

 

A teljes, részletes pályázati kiírás itt olvasható:

http://epszti.hu/epszti-fooldal/epszti/lathatatlan-ember

X